Amantul m-a părăsit. Ce e de făcut?

3 octombrie 2015 9:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Valentina e căsătorită. Acum câteva luni, a întâlnit un alt bărbat de care s-a îndrăgostit. Dar acesta o respinge. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Dragă Ioana, mă numesc Valentina şi am 40 de ani. Sunt căsătorită de câţiva ani şi am doi copii minunaţi. De ceva vreme trec printr-o perioadă foarte grea şi nu ştiu cum să depăşesc acest moment. Acum câteva luni m-am îndrăgostit de profesorul de înot al copiilor mei, acesta fiind la rândul lui căsătorit. Relaţia a mers o perioadă destul de bine, ne întâlneam ori de câte ori aveam ocazia şi vorbeam la telefon foarte mult. Însă de ceva vreme s-a distanţat de mine, nu îmi mai răspunde la telefon şi nici la mesaje. Recunosc că, la un moment dat, începusem să-i spun că vreau să ne întâlnim mai des, fiindcă simţeam că nu mai pot să trăiesc fără el. Probabil că asta l-a speriat, cu atât mai mult că nu voia să afle soţia lui că o înşală. Acum sufăr foarte mult. Aştept un răspuns.”

Dragă Valentina, nu eşti singura femeie căsătorită care, după câţiva ani de căsnicie, se îndrăgosteşte de un alt bărbat. I se poate întâmpla oricui şi, din acest motiv, trebuie să fim foarte atenţi la deciziile pe care le luăm într-o astfel de situaţie.

De cele mai multe ori nici nu merită să renunţăm la familie pentru o nouă atracţie care apare în viaţa noastră, într-un anumit moment. Cu atât mai mult cu cât acest bărbat de care te-ai îndrăgostit şi după care suferi  este implicat, de asemenea, într-o relaţie. Care crezi că sunt şansele să fiţi împreună pe viitor? Din punctul meu de vedere sunt mici, deoarece din momentul în care ai început să emiţi pretenţii el s-a îndepărtat de tine. Ceea ce înseamnă că nu era la fel de implicat sentimental ca şi tine. Ar fi bine să-ţi dai seama că persoana de care te-ai îndrăgostit nu te merită, nu este ceea ce ai nevoie sau că pur şi simplu a fost ceva trecător. După cum vezi, relaţia cu bărbatul căsătorit nu mai merge şi nici nu există posibilitatea sau dorinţa din partea lui de a mai remedia ceva, ceea ce înseamnă că lucrurile sunt foarte clare. Sfatul meu este să-ţi întorci atenţia către soţul tău şi copii, fiindcă ei sunt familia ta. Nu trebuie să te învinovăţeşti şi tratează această aventură ca pe o experienţă de viaţă, din care trebuie să înveţi ceva.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină sau pe site-ul click.ro

Mai multe