Ambii fraţi au câştigat la loto: unul 7$, altul 291 milioane $

7 martie 2016 21:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

De ce ţi-e scris în frunte nu scapi! Judecătorul pensionar din Pennsylvania, James Stocklas (67 de ani), s-a dus la pescuit săptămâna trecută cu fratele lui Bob şi doi prieteni. Atunci a dat peste ei norocul.

Luni, 29 februarie, fraţii Stocklas s-au întors, după o lună de stat la pescuit în Florida Keys, la ei acasă, în Bethlehem, Pennsylvania. Fiecare avea în buzunar un bilet la Powerball. Bob a jucat singur biletul, James împreună cu doi prieteni care l-au însoţit. Vineri când a fost tragerea, cei doi fraţi au încremenit: câştigaseră amândoi. Unul s-a ales cu 7 dolari, iar celălalt cu 291 de milioane. “Ne era poftă de îngheţată când ne întorceam de la pescuit. Aşa că ne-am oprit la o benzinărie Marathon. Am luat îngheţata şi Bob a cerut un bilet la loto. Eu l-am provocat pe prietenul meu Barry Bartikovits şi pe Anna să joace un bilet cu mine. Au fost de acord. Şi uite aşa am devenit milionari”, a declarat judecătorul pensionar pentru Daily News.

Duminică, 6 martie, James Stocklas a închiriat cu 20.000 de dolari un avion particular pentru a zbura înapoi în Florida, împreună cu fratele lui, ca să îşi revendice premiul. A ridicat toţi banii şi suma s-a înjumătăţit. A plătit taxele şi apoi a împărţit câştigul cu cei doi prieteni. La final a mai rămas cu 40 de milioane de dolari, bani pe care nu îi mai împarte cu nimeni pentru că... e divorţat. Le va da totuşi copiilor săi, fratelui şi cumnatei o sumă din şapte cifre pentru a le face traiul mai uşor. Dar atât. “Cu norocul nu te întâlneşti de multe ori în viaţă!”, a concluzionat el.

Mai multe