Angajați, obligați să poarte scutece. Motivul, incredibil!

13 mai 2016 9:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Există numeroase ocupații profesionale care nu doar că sunt foarte stresante, dar ți se impun anumite norme care trebuie respectate cu strictețe. Angajații dintr-o fabrică pentru preparate din carne de pui sunt obligați să poarte scutece, precum nou-născuții sau oamenii vârstnici. Motivul este de-a dreptul năucitor.

Patru dintre giganții industriei avicole americane au fost criticați pentru că dau prea multă importanță cantității de marfă produsă și că pun mari presiuni pe angajați pentru a ține pasul cu viteza amețitoare de lucru, potrivit Metro.co.uk.

„A trebuit să port Pampers. Eu și mulți alți angajați am fost nevoiți să purtăm Pampers”, a declarat un angajat al uneia dintre aceste companii.

Cei care lucrează în firmele Tyson Foods, Perdue Farms, Sanderson Farms și Pilgrim’s Pride spun că posibilitatea de a merge la toaletă este un privilegiu, nu un drept. Angajații sunt nevoiți să poarte scutece deoarece nu se pot duce la toaletă, neputându-și părăsi postul de lucru. Ar mai fi varianta de a ruga un coleg sau o colegă de serviciu să te înlocuiască pentru doar câteva minute cât lipsești, dar ei spun că găsirea cuiva disponibil poate dura și o oră.

Un muncitor al companiei Pilgrim’s a declarat că nu poate merge la toaletă decât în pauza de prânz de doar 30 de minute. Chiar și așa, în acest interval, el nu trebuie să piardă timpul -  trebuie să se dezbrace de costumul special de lucru, să mănânce, să meargă repede la toaletă, iar apoi să se întoarcă la muncă.

Mai multe