Anorexia i-a pus viața în pericol. Cum arăta după ce a slăbit 20 de kg

27 aprilie 2016 18:39   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tiara Rain DeHaan-Palubiak (22 de ani) a fost pusă în pericol de moarte din cauza anorexiei severe pe care a început să o dezvolte în facultate.

"Am ajuns un schelet", a spus tânăra pentru Daily Mail, care a mai adăugat că nu a realizat cât de mortală era boala de care suferea. Drumul spre vindecare a început când un consilier școlar i-a atras atenția că scăderea drastică în greutate nu-i poate aduce nimic bun. Nu mai puțin de 20 de kilograme a slăbit Tiara în nouă luni, iar asta a dus la nenumărate probleme de sănătate, iar corpul chiar începuse să-i cedeze. 

Sângerări nazale, durere în tot corpul, migrene și chiar lipsa menstruației, toate au fost efecte ale slăbirii bruște în greutate. Mai mult, fata nu mai putea dormi noaptea și era nevoită să poarte mai multe straturi de haine pentru a-și menține temperatura corporală în limite normale.

"De la început și până la sfârșit, am început să-mi micșorez numărul de calorii. Așa am ajuns să slăbesc 20 de kilograme în nouă luni, dar per total am pierdut mult mai mult. Mereu mi-a păsat foarte tare de felul în care arăt și simțeam că dacă arăt mai bine, lumea o să mă placă mai mult. M-am chinuit mult cu încrederea în sine. Mereu mi-am dorit să fiu model. Chiar și așa, niciodată nu m-am gândit că o să mă rănesc atât de tare pentru a atinge "frumusețea"", a povestit Tiara.

Mai multe