Are 18 ani, dar și-a cerut în căsătorie iubitul de 60. Și-a pierdut virginitatea cu el

10 septembrie 2016 17:07   Fapt divers
Ultima actualizare:

O adolescentă de 18 ani și-a găsit dragostea în persoana unui bărbat care i-ar putea fi bunic. Sau cel puțin are vârsta corespunzătoare pentru a juca acest rol. Lisa Miller s-a îndrăgostit de Jim Kerr, un bărbat de 60 de ani. Mai mult, l-a și cerut în căsătorie în fața publicului de la un show aviatic din Scoția.

Bărbatul a lucrat ca om de serviciu la liceul în care învăța puștoaica și a fost dat afară chiar din cauză că șefii au aflat despre legătura lor. 42 de ani îi separă pe cei doi, dar Jim, tată a trei copii de la care are și nepoți, și-a părăsit soția cu care era de 36 de ani doar pentru a fi cu Lisa.Cei doi au negat că s-ar fi cunoscut și început aventura pe vremea în care ea era la școală, și au spus că totul a început cu o simplă prietenie, după ce s-au întâlnit în fața unui local, iar fata i-a cerut să-i aprindă țigara, notează The Sun.

Cu câteva zile înainte de a împlini 18 ani, în martie anul acesta, Lisa i-a mărturisit lui Kerr că are sentimente puternice pentru el, dar aceasta a respins-o. Curând, însă, a realizat că sentimentele sunt reciproce. La scurt timp, Jim și-a părăsit soția și a început o relație în toată regula cu adolescenta.

Cei doi au făcut sex pentru prima dată în luna aprilie, în seara în care bărbatul a sărbătorit împlinirea a 60 de ani, după ce Lisa l-a scos la un restaurant de tip fast-food, de unde i-a cumpărat un meniu pentru copii, dar și un tort și mai multe baloane. Aceea a fost noaptea în care ea nu a mai fost virgină.

În septembrie, în timp ce se aflau la un show aviatic, puștoaica i-a adresat marea întrebare: "Vrei să fii soțul meu?", la care Jim Kerr a răspuns cu uimire, dar și cu încântare: "Absolut". Perechea nu a început încă pregătirile de nuntă, dar ceea ce știu sigur este că nu vor avea copii.

Mai multe