Are 61 de ani şi niciun rid. Secretul tenului perfect e un produs banal

15 decembrie 2016 9:16   Fapt divers
Ultima actualizare:

Are 61 de ani şi e bunică, dar nu au zice. Deşi este la vârstă a treia, modelul Yazemeenah Rossi a surprins întreaga lume cu silueta perfectă şi tenul fără niciun rid. Cu adevărat incredibil este însă secretul femeii, care se foloseşte de un ingredient cât se poate de banal pentru a-şi menţine tenul radiant.

Yazemeenah, care s-a născut în Franţa, a dezvăluit că îşi menţine aspectul tineresc al tenului cu un produs care este la îndemna oricui: uleiul de măsline. Ea se dă zilnic cu ulei obişnuit pe faţă. Pentru un plus de strălucire, face o mască cu ulei şi zahăr pentru a-şi exfolia tenul, conform thesun.co.uk

Şi pentru păr tot la un tratament simplu apelează: Yazemeenah se dă la sfârşitul zilei cu ulei de rapiţă pe suviţele ei lungi şi albe. 

"Vin dintr-un mediu simplu, unde uleiul de măsline era folosit zilnic pentru orice. Îl foloseam şi pe piele şi pe păr. Media ne face să credem că avem nevoie de o groază de lucruri pentru a arăta bine", a povestit Yazemeenah.

Născută în Corsica, ea crede că stilul de viaţă relaxat a ajutat-o să îşi menţină aspectul tineresc. Pe lângă ulei, ea are şi o dietă cât se poate de sănătoasă. Mânâncă un avocado zilnic şi mese pline de nutrienţi, legume, peşte, fructe şi nuci. "Cel mai bine pentru piele e să mănânci grăsimi bune şi să te oxigenezi. Nu mănânc niciodată feluri procesate sau congelate". 

Femeia, care acum stă în Malibu, a intrat în lumea modellingului la 28 de ani, o vârstă înaintată pentru această industrie. A devenit faimoasă de abia la 45 de ani, datorită părului lung şi alb şi a pielii perfecte. Ea a apărut de atunci în numeroase campanii.

Mai multe