Are sânii atât de mari încât merge în scaun cu rotile

11 iulie 2016 15:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie supraponderală are sânii atât de mari încât are nevoie de scaun cu rotile pentru a se deplasa. Ea cere ajutorul medicilor pentru ca pieptul ei să fie îndepărtat, cauzându-i probleme de respirație.

Annette Murphy (34 de ani) se teme că sânii i-ar putea pune viața în pericol astfel că s-a gândit chiar să-i taie ea singură cu un cuțit. Boala de care suferă a imobilizat-o într-un scaun cu rotile, iar greutatea sa i-a slăbit rezistența oaselor, după cum relatează TheSun.co.uk

Woman confined to wheelchair because of her BOOBS refused NHS op https://t.co/BViUG7fPkP pic.twitter.com/nJPMPUssaS— The Sun Woman (@TheSunWoman) 11 iulie 2016

Woman confined to wheelchair because of her BOOBS refused NHS op https://t.co/BViUG7fPkP pic.twitter.com/nJPMPUssaS

Ea suferă de artrită reumatoidă cronică, fiind o boală autoimună care cauzează dureri articulare și umflarea glandelor limfatice. În ciuda faptului că sânii săi supradimensionați îi cauzează deficiență locomotorie, medicii au refuzat să aplice o intervenție chirurgicală pentru reducerea lor. 

Annettei i se pare nedrept atunci când vede că numeroase celebrități recurg la operații estetice pentru mărirea sânilor fără a avea nevoie de ele, iar ea este nevoită să sufere. "La mine este o problemă medicală. Sânii mei îmi pun viața în pericol. Mi-am pierdut chiar și părul din cauza unor medicamente. Apoi steroizii m-au făcut să iau în greutate."

Mai multe