Aşa decorezi casa de sărbătoare!

16 decembrie 2015 20:10   Fapt divers
Ultima actualizare:

Se apropie Crăciunul, iar acum e momentul să cumpărăm decoraţiunile pentru sărbătoare. Iată câteva reguli de care să ţii cont atunci când alegi ornamentele pentru ca locuinţa ta să se transforme într-un basm frumos şi nu într-un kitsch!

Ce-i prea mult, strică

Decoraţiunile de sărbătoare trebuie să dea casei tale un aer cald şi primitor, veselie şi optimism. Asta nu înseamnă însă că trebuie să exagerăm în ceea ce priveşte numărul lor. Cu cât sunt mai multe, cu atât casa va părea mai încărcată, iar lucrurile aranajate haotic! 

Cum alegi culorile

Nu-ţi transforma casa într-o sorcovă! Alege culori tradiţionale precum roşu, verde, auriu şi argintiu. În ceea ce priveşte decoraţiunile pentru brad, optează pentru culori care contrastează cu cea a crengilor. Astfel, evită globurile verzi, maro sau negre. 

Sfaturi pentru aranjarea mesei

Ar trebui să întinzi o faţă de masă cu motive de Crăciun, iar ca şi decoraţiuni – poţi cumpăra o coroniţă din crengi de brad ornată cu beteală, mărgele sau globuri mici în mijlocul căreia să pui o lumânare parfumată. Nu uita de şerveţelele colorate în roşu şi verde. 

Farfuriile şi bolurile cu mâncare ar trebui să fie albe. 

Mai multe