Asistenta s-a pozat în ipostaze sexy ca să-și promoveze clinica

31 mai 2016 22:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

O asistentă medicală în vârstă de 37 de ani și-a pus trupul „la bătaie” pentru a-și promova clinica de înfrumusețare. Femeia s-a îmbrăcat în desuuri provocatoare și s-a pozat în ipostaze sexy ca să atragă clienți.

Julia Knightley (37 de ani), mamă a patru copii, și-a folosit propriul corp pentru a exemplifica efectele pe care pacienții/pacientele le-ar putea obține în clinica ei. Totuși, imaginile cu ea îmbrăcată în lenjerie intimă au devenit subiect de controversă pe site-ul salonului, potrivit thesun.co.uk.

„Este păcat că este aceeași veche poveste – sexul vinde și vor fi mulți potențiali pacienți prost informați sau naivi care vor fi atrași de «glamour»”, a scris o femeie pe site. „Asta trebuie să fie o încurcătură. Ce om sănătos la cap ar putea să creadă că asta ar fi o reclamă bună. Poate pentru o escortă?”, a scris o alta.

Inițial, asistenta a insistat că imaginile publicate de ea erau de bun gust. „Am publicat câteva imagini și am șters una dintre ele imediat pentru că mi s-a părut că era nepotrivită. Întotdeauna mi-a promovat afacerea așa. Ideea era să abordăm o strategie de marketing cu mintea deschisă – sunt multe astfel de clinici așa că trebuia să facem lucrurile puțin diferit ca să atragem atenția”, a declarat Julia.

Ulterior, femeia s-a văzut nevoită să șteargă imaginile și să își ceară scuze. „Imaginile au fost făcute de un prieten/o prietenă în decembrie, și le-am publicat abia în mai. Nu trebuiau luate în serios, dar accept că am fost naivă să le postez. Nu am ce să mai spun decât să îmi cer iertare”, a mai spus asistenta.

Mai multe