Asta-i Olimpiada lui Moş Crăciun!

12 decembrie 2017 20:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cine a zis că e lucru uşor să fii Moş Crăciun? Când ai de livrat 1.232.000 tone de cadouri şi trebuie să „fugi” într-o singură noapte 510.000.000 km, cu o viteză de 10.703.437 km/h este clar că trebuie să ai condiţie fizică. Uite cum se duelează Moşii la Olimpiada dedicată lor, din Elveţia!

Echipe mixte din 27 de ţări, costumate regulamentar în Moş Crăciun, s-au întrecut la Olimpiada Moşului. Printre probele competiţiei care a avut lor în staţiunea elveţiană Samnaun, din Valea Engadin, menţionăm: împodobirea contracronometru a bradului, slalom pe o placă de schi, călărirea renului nărăvaş, viteză în omăt şi măiestrie în alunecat pe colac.

Şi pentru că Moşul trebuie să se deplaseze aproape cu viteza luminii pentru a livra cadourile celor aproape 1,7 miliarde de copii din lume, probele de la Olimpiadă au fost gândite pe măsură. În total, la start s-au aliniat 108 Moşi Crăciuni.

Printre probe au mai fost: colindele, cele mai multe „ho-ho-ho” rostite într-un minut, degustarea de prăjituri, decoraţiuni cu jeleuri şi căţărare pe horn. Olimpiada care a început duminică a ţinut trei zile şi s-a încheiat cu victoria echipei din Elveţia. Olimpiada se află la cea de a 17-a ediţie.

Mai multe