Au făcut sex zilnic timp de o lună. Cum au fost afectate 3 cupluri

17 martie 2016 9:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

O lună întreagă de sex zilnic nu ar părea mare lucru pentru un cuplu activ sexual. Dar lucrurile nu stau întotdeauna așa cum ne-am aștepta, lucru demonstrat de un experiment pus la cale de cei de la BuzzFeed , ce a inclus trei cupluri, două heterosexoale și unul de gay, și cerința de a face sex timp de 30 de zile consecutive.

Deși la început s-au arătat entuziasmați cu privire la provocarea propusă și au crezut că le va fi ușor să țină pasul, încetul cu încetul, chiar după prima săptămână, fiecare dintre cele trei cupluri s-a declarat nemulțumit de faptul că se simt obligați și stresați de faptul că trebuie să facă sex în fiecare zi.

Întregul experiment a fost coordonat de doctorul sexolog Ava Candell, care i-a sfătuit pe cei șase participanți atunci când au atins puncte peste care nu mai puteau trece: "Bucurați-vă de călătoria de a face dragoste sau sex chiar mai mult decât de destinație, căci orgasmul nu înseamnă neapărat sex. Fiți mai liberi, împărtășiți-vă fanteziile sexuale și inițiați actul sexual pe rând. Varietatea este bună."

Dintre cele trei cupluri, doar unul s-a declarat mulțumit de experiment și consideră că totul s-a finalizat într-un mod pozitiv. Ceilalți iubiți au spus că viața lor sexuală a cam fost dată peste cap, deși nu credeau nici în ruptul capului că vor eșua în această "misiune".

Mai multe