Aveți grijă când comandați mâncare! E dezgustător ce a făcut acest curier înainte de livrare

12 decembrie 2016 10:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

În ultimii ani, cei mai mulți dintre noi ne-am obișnuit să comandăm diverse feluri de mâncare prin apel telefonic sau online de la restaurantele preferate. Este mai comod și livrarea chiar se poate face foarte rapid. Curierul din imagine a făcut însă un ceva de-a dreptul dezgustător înainte de a livra mâncarea unui client.

Bărbatul a fost filmat de camera de supraveghere dintr-un lift cum a urinat în ascensor, apoi și-a suflat nasul și s-a șters pe tricou, în timp ce avea la el mâncarea pe care o comandase un client, informează The Mirror.

Nu se știe unde au fost surprinse aceste imagini, dar se pare că bărbatul a fost foarte hotărât de ce avea să facă atunci când a intrat în lift. Cum avea nevoie de ambele mâini pentru a-și liniști nevoile fiziologice, curierul a ținut pachetul clientului în dinți. Nu ar fi fost igienic dacă l-ar fi pus pe jos nu? În plus, aproape jumătate din podeaua liftului se cam inundase. După ce ascensorul l-a condus la etajul dorit, bărbatul s-a comportat de parcă nimic neobișnuit nu s-ar fi întâmplat.

Mai multe