Bacșișul uriaș lăsat de un vlogger unei chelnerițe din S.U.A, după ce a comandat doar 2 sticle de apă

22 octombrie 2018 16:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un tânăr vlogger din Carolina de Nord a făcut o surpriză de proporţii unei chelneriţe dintr-un restaurant de mici dimenisuni. Mr. Beast este foarte cunoscut pe Youtube, contul său fiind apreciat de aproximativ 9 milioane de utilizatori. Surpriza pe care acesta a făcut-o unei angajate a fost lăsarea unui bacşis de 10.000 de dolari pentru o comandă care nu valora mai mult de 10$.

Vloggerul a comandat două sticle cu apă de la acest restaurant şi cerut să îi fie adus un meniu. Între timp s-a răzgândit şi a decis că nu doreşte să mănânce nimic. În schimb, a hotărât să îi lase celei care l-a servit un bacşis de nu mai puţin de 10.000 de dolari americani. 

Patronul restaurantului, pe numele său Bret Olivario, a fost impresionat de gestul tânărului vlogger şi este conştient că asemenea lucru se poate întâmpla doar o dată în viaţă. El a menţionat că femeia care l-a servit pe Mr. Beast a păstrat cea mai mare parte din suma primită, restul de bani fiind împărţiţi între angajaţii restaurantului. Câţiva prieteni buni ai vloggerului au rămas în restaurant pentru a filma reacţia avută de chelneriţă la primirea sumei de bani, însă până în acest moment nu a fost incărcat în mediul online niciun clip video de care să surprindă momentul inedit. 

„Am văzut bacșișuri mari, dar niciodată unul de 10.000 de dolari. Mi s-a părut frumos că încă mai există oameni cu suflet mare care fac lucruri bune. A fost un lucru cu care sunt convins că nu mă voi mai întâlni, e genul de situație care ți se întâmplă o dată în viață”, au fost cuvintele patronului. 

Cristiano Ronaldo, bacşis impresionant lăsat anagajaţilor hotelului din Grecia unde şi-a petrecut vacanţa 

Vara aceasta Cristiano Ronaldo şi-a petrecut vacanţă alături de iubita sa şi de copii într-un resort de lux din Grecia. La sfârşitul sejurului, încântat de serviciile oferite, lusitanul a lăsat un bacşis extrem de generos. Suma pe care fotbalistul a oferit-o angajaţilor în semn de mulţumire a fost cea de 20.000 de euro. El a dorit ca tips-ul să fie împrtţit în mod egal între toţi lucrătorii angajaţi ai acestui resort. Desigur, banii nu sunt o problema pentru Cristiano Ronaldo, căci potrivit contractului pe care l-a semnat recent cu Juventus, el va primi un salariu de 31 de milioane de euro în fiecare an de contract. 

Mai multe