Bătută cu maceta de colegele de şcoală. Au vrut să o îngroape de vie

11 octombrie 2016 15:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

Caz revoltător în Brazilia, unde patru adolescente au fost arestate după ce au torturat o colegă de şcoală. Agresoarele ar fi săpat chiar şi un mini-mormânt pentru victimă, unde urma să fie îngropată de vie.

Patru eleve din Brazilia au fost arestate după ce pe Internet a apărut un filmuleţ în care bat cu cruzime o adolescentă de 14 ani.

Agresoarele, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, i-au spus victimei că dau o petrecere şi că e şi ea invitată. Ajunsă în curtea casei, fata a fost legată de mâini şi de picioare şi supusă unor chinuri inimaginabile. Tortura fetei, care a durat aproximativ patru ore, a fost filmată cu un telefon mobil.

Pe filmare se observă cum elevele o lovesc în cap, în mod repetat, cu un lemn şi o macetă, scrie Daily Mail.

Agresoarele au săpat şi un mini-mormânt, unde fata urma să fie îngropată. Până la urmă, victima a reuşit să scape şi să ceară ajutor din partea localnicilor, după ce agresoarele s-au dus să se spele pe mâini de sânge.

“Când am ajuns în grădina, au început să mă atace. M-au legat şi mi-au spus că mă vor îngropa. M-au înjunghiat şi m-au pus într-o groapă. M-am temut că o să mor acolo”, a declarat victima potrivit sursei citate mai sus.

Şeful poliţiei a declarat că totul a pornit de la un băiat. Se pare că victima avea o relaţie cu un tânăr care se iubise şi cu una dintre agresoare. “Gelozia a fost principalul motiv al acestui incident”, a spus şeful poliţiei.

Dacă vor fi găsite vinovate, cele patru adolescente riscă să fie trimise timp de 3 ani la o şcoală de corecţie, pentru că sunt minore.

După ce filmarea a apărut pe Internet, agresoarele au primit ameninţări cu moartea

Mai multe