Bătută de iubit din cel mai stupid motiv. A trăit coșmarul vieții ei

21 octombrie 2016 22:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Kelsie Skillen a avut parte de cele mai grele momente chiar din partea iubitului său, care a închis-o în casă, i-a ascuns telefonul și a bătut-o timp de patru ore. “Mâine o să ai fața vânătă, așa că trebuie să mă descurc foarte bine”, a amenințat-o partenerul ei.

Tânăra de 18 ani s-a temut că o să moară. Totul a pornit de la faptul că James McCourt, prietenul ei, care a și fost închis pentru 21 de luni, și-a uitat jacheta în care avea țigările, într-un bar în care fuseseră împreună, potrivit The Mirror. El a dat vina pe iubita lui, motiv pentru care a lovit-o, amenințat-o și înjurat-o.

După ce a aflat sentința, Kelsie a avut curajul de a vorbi cu presa britanică. Ea a mărturisit: “Mă bucur că face închisoare și așa nu mai poate ajunge la mine. În timp ce mă bătea i-am tot repetat dacă merită să facă asta, căci va ajunge la pușcărie, iar el mi-a spus că nu contează, atâta timp cât eu sunt moartă”.

Adolescenta a reușit să scape numai când James a părăsit camera pentru scurtă vreme și ea a putut să-și sune mama, care a chemat poliția. 

După ce-și va ispăși pedeapsa, bătăușul va fi sub supravegherea poliției pentru alte opt luni. Fata a trebuit să facă o pauză și de la serviciu, pentru trei săptămâni.

Mai multe