Bill Clinton, sex cu două fete deodată. Fostul preşedinte american a închiriat o vilă pentru a fi singur cu domnişoarele

25 ianuarie 2015 21:50   Fapt divers
Ultima actualizare:

Bombă în scandalul sexual în care e implicat Prinţul Andrew! Virginia Roberts, care susţine că a fost plătită cu 400 $, în 2001, pe când avea doar 17 ani să facă sex cu Prinţul zice că şi Bill Clinton a fost la petrecerile sexuale.

Declaraţiile Virginiei Roberts din dosarul care l-a trimis în puşcărie pe miliardarul pedofil Jeffrey Epstein riscă să capete o amploare şi mai mare! După ce zilele trecute tânăra a declarat că nu a făcut sex cu Bill Clinton în 2001 şi 2002, când a participat la petrecerile sexuale organizate de miliardar pe insula lui din Insulele Virgine, Roberts revine.

Conform RadarOnline, Roberts a declarat că „în 2002, când eu şi alte opt fete am făcut sex cu Prinţul Andrew, pe insulă a venit şi Bill Clinton (68 de ani). Era însoţit de două tinere din New York şi a cerut să i se dea o vilă din cele cinci pe care Epstein le deţinea. Când l-am întrebat pe Epstein ce caută fostul preşedinte american aici, miliardarul mi-a zic că îi este dator cu un favor şi că trebuie să se achite”. Ulterior, tânăra care nu le cunoştea pe cele două amante ale lui Clinton, a declarat că fetele erau nişte prezenţe obişnuite în paradisul plăcerilor. Virginia a făcut aceste declaraţii în 2011, când a deschis procesul împotriva lui Epstein.

Prezent vineri la Davos, în Elveţia, la Forumul Economic Mondial, Prinţul Andrew a ţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a dezminţit acuzaţiile că ar fi făcut sex cu o minoră. La cei 54 de ani ai săi, Ducele de York a întărit poziţia Casei Regale subliniind că “nu a întreţinut relaţii sexuale şi nu a avut legături cu acea femeie. Orice altă declaraţie în acest sens e falsă”, a punctat prinţul care e acuzat că a făcut sex cu Virginia Roberts când fata avea doar 17 ani.

Mai multe