Bunicul începător a câştigat la poker 2,6 milioane $

23 iulie 2017 20:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Încă se mai întâmplă miracole! Britanicul John Hesp, de 64 de ani, din Bridlington, East Yorkshire, a şocat planeta. S-a înscris în joacă la un turneu de poker din Las Vegas şi a terminat pe locul 4 mondial.

Hesp nu  pariat niciodată mai mult de 15 dolari la un joc de noroc, dar a câştigat un ditamai turneul de poker şi a plecat acasă cu... 2,6 milioane de dolari după ce a terminat pe locul 4 mondial. Întrebat de ziarişti de când se antrenează, bătrânul a spus simplu: „Sunt începător. Am vrut să joc la categoria amatori, dar nu exista, aşa că am intrat la profesionişti”. 

Bătrânul a fost agent de vânzări la o companie care producea rulote. De altfel, el însuşi locuieşte într-o rulotă din Bridlington. Bătrânul pensionar a vrut să vadă cum e într-o competiţie de poker în Las Vegas şi nu a crezut că va răzbi când a auzit că s-au înscris 7.000 de concurenţi.

A fost un şoc pentru el să afle că a reuşit să strângă 10.000 $ şi să se califice în etapele superioare, dar a mers mai departe. „Cel mai mare triumf al meu a fost un jackpot la un cazinou cu păcănele, când am luat 1.000 $”, a declarat bătrânelul, care are şapte nepoţei în Marea Britanie. Turneul a fost câştigat de contabilul american Scott Blumstein, care a încasat 8,15 milioane de dolari. Mii de jucători profesionişti l-au provocat la finalul competiţiei pe Hesp să mai participe la un turneu în speranţa că îi vor lua banii. Însă pensionarul, al doilea britanic care a câştigat un loc fruntaş la poker, a spus sec: „nu mă mai vedeţi pe aici nici într-o mie de vieţi”.

Mai multe