Ca un star de circ. «Nimic nu-mi scapă de pe cap!»

19 octombrie 2019 20:12   Fapt divers
Ultima actualizare:

Harlso este un câine din rasa tekel din Irlanda de Nord care a devenit recent vedetă pe Internet. El reuşeşte să ţină în echilibru perfect pe cap tot felul de lucruri, mai ceva ca un star de circ. Ţine pe cap, fără să-i cadă, chiar şi pahare cu apă, nu mai vorbim de gogoşi şi jucării.

Căţelul a început să-şi arate talentul cu totul ieşit din comun în urmă cu trei ani, când stăpânul său, Paul Lavery, în vârstă de 30 de ani, i-a pus în glumă o jucărie gonflabilă pe cap şi a fost surprins că Harlso a putut să o ţină pe cap stând nemişcat, ca o statuie. Apoi, împreună cu un prieten al său, Jen Scott, acesta l-a învăţat pe căţel să facă tot felul de trucuri de acest gen. Apoi au început să pună pozele pe Internet şi Harlso a devenit în scurt timp o adevărată vedetă.

Câinii teckel, folosiţi iniţial pentru vânătoare, sunt astăzi câini de companie cu o personalitate puternică. Le place să fie în centrul atenţiei, fac orice ca să atragă toate privirile. Au înălţimi între 25-30 de centimetri şi greutăţi între 7-14 kilograme. Speranţa lor de viaţă este cuprinsă între 12-15 ani.

Mai multe