Cât de adorabil! Un micuț și tatăl lui fac senzație pe Internet

3 februarie 2016 21:59   Fapt divers
Ultima actualizare:

Când pierzi momente importante din primele luni de viață ale copilului tău, faci orice pentru a le recupera. Iar tehnologia este un aliat important în acest demers. La asta s-a gândit și Eric Bruce când a hotărât să realizeze scurte clipuri amuzante cu fiul său, pentru a i le trimite soției, când aceasta se afla la serviciu.

Gesturi adaptate fiecărei părți muzicale alese, recuzită  și un simț al umorului dezvoltat au făcut din clipul postat de bărbat pe YouTube o dovadă a unui an întreg de distracție cu fiul său.

Micul Jack și tatăl lui au folosit aplicația Dubmash pentru a realiza filmuețe inedite pe care le-au trimis mamei băiețelului. În decurs de un an, cei doi au mimat interpretarea unor melodii mai vechi sau mai noi, dar și a unor replici din filme. Chiar dacă mama nu era mereu în preajma fiului său, aceasta l-a putut vedea crescând, iar zilele lungi la birou i-au devenit sigur mai bune și mult mai amuzante.

Chiar și câinele familiei are câteva apariții, dar reacțiile lui Jack sunt cireașa de pe tort, asta fără a nu desconsidera creativitatea și talentul tatălui. Iar intenția de a o face fericită pe soția lui este mai mult decât de lăudat.

Mai multe