Căţeluşa Daisy miroase cancerul! A salvat 551 de oameni de la moarte

21 noiembrie 2014 20:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nasul ei salvează vieţi în fiecare zi! Căţeluşa Daisy a devenit o eroină în Marea Britanie, după ce a detectat sute de cazuri de cancer şi a salvat vieţile bolnavilor.

Labradorul Daisy, în vârstă de 8 ani, ocupă un loc de cinste în sistemul de sănătate britanic. Năsucul ei, care este mai fin de 300 de ori decât al oamenilor, a devenit cel mai precis instrument de detectare a cancerului. Căţeluşa a salvat de la moarte 551 de pacienţi până acum, pentru că a fost înzestrată cu darul de a descoperi la timp cumplita maladie. Cea mai mare realizare din „cariera” lui Daisy este faptul că a descoperit cancerul de sân de care suferea stăpâna ei, oncologul Claire Guest (50 de ani).

Deşi nu sunt la fel de talentate ca Daisy, câteva necuvântătoare se pricep de minune să alunge stresul, făcând fel de fel de giumbuşlucuri.

Animalele îi distrează pe oameni

Pinguinul Boo vede tot! O doveşte un simpatic animăluţ înaripat de la o grădină zoologică din Tokyo, Japonia.

Fiind cel mai cuminte din parc, îngrijitorii l-au însărcinat să aibă grijă de frăţiorii lui mai mici cu ajutorul unei camere de luat vedere prinsă la piept. În Antarctica, fraţii lui  Boo se amuză în compania unui pinguin din pluş pe roţi.

Gorila Kivu a confundat vasul de apă cu un scăunel... răsturnat.

Probabil că nimeni nu l-a învăţat pe veteranul primatelor, în vârstă de 12 ani, că nu are voie să şi-l toarne în apă. După ce-a avut grijă să soarbă apa dinainte, s-a băgat în el şi a căzut pe gânduri.

Vine Moşul anul ăsta şi la mine?!

Mai multe