Caz incredibil! O femeie a dat naștere propriului frate

8 iunie 2017 23:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

Jacky Edwards (47 de ani) a ajuns în situația în care nu a mai putut să poarte în pântece în mod natural un copil. Din fericire pentru ea, fiica sa, Katherine (30 de ani) s-a oferit să dea o mână de ajutor, fiind ea mama surogat.

În urmă cu 12 ani, Jacky a suferit o traumă în timpul nașterii celui de-al cincilea copil, fiind nevoită să facă histerectomie, după cum precizează Daily Star. Ea a rămas văduvă la vârsta de 40 de ani și a fost mult timp convinsă că nu va mai aduce pe lume încă un copil, dar până în 2013, când l-a întâlnit pe chimistul Paul (48 de ani), care a determinat-o să se răzgândească.

Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit, iar într-un final, au decis să aibă un copil împreună, dar ea se află în imposibilitatea de a mai da naștere. Așa le-a venit ideea cu mama surogat. Katherine, cea mai mare dintre fiicele lui Jacky și care are deja doi copii, a decis să fie ea mama surogat, știind cât de mult ar însemna asta pentru mama sa.

După ce a semnat un act judecătoresc (pentru că o astfel de măsură se face doar printr-un cadru legal), Katherine a inseminată cu lichidul seminal al tatălui său vitreg. Dezvoltarea bebelușului și nașterea au decurs fără probleme, iar Katherine a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care nu-l poate numi fiu, ci frățior. Katherine a trebuit de asemena să fie de acord, înainte de concepere, să nu întrețină relații sexuale cu partenerul său.

Odată ce Caspian (cum a fost numit băiețelul) va crește și va fi suficient de matur să înțeleagă, Jacky și Paul îi vor povesti cum a venit pe lume și-i vor arăta cutia cu fotografii și alte amintiri pe care le are cu Katherine.

Mai multe