Caz medical șocant! A stat 18 ani cu o foarfecă în abdomen

2 ianuarie 2017 21:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un pacient vietnamez i-a șocat pe medici atunci când au descoperit că bărbatul avea în abdomen o foarfecă. Doctorii care l-au operat în urmă cu 18 ani, au uitat obiectul chirurgical în interiorul său.

Pacientul, în vârstă de 54 de ani, a trebuit să fie dus la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier luna trecută, dar la radiografie, doctorii au observat că în abdomen avea un obiect ascuțit situat chiar lângă stomac, precizează BBC.

Bărbatul a fost trimis la un al centru medical pentru a i se face un control mai amănunțit, iar în cele din urmă, s-a confirmat faptul că avea într-adevăr o foarfecă chirurgicală lângă colon.

Doctorii sunt de părere că pacientul s-a ales cu acel „intrus” în urma uni alte operații pe care a avut-o în 1998, tot în urma unui accident. Bărbatul a declaat că în tot acest timp nu a observat nimic neobișnuit în zona respectivă. Doar recent începuse să aibă niște dureri de stomac care nu treceau cu analgezice.

Ministerul Sănătății din Vietnam a cerut reprezentanților spitalului unde a fost operat bărbatul în urmă cu 18 ani să ofere informații despre medicul care a făcut intervenția chirurgicală. Răspunsul a fost unul incert întrucât spitalele rareori țin evidența pacienților mai mult de 15 ani.

Mai multe