Ce a făcut tatăl pentru copilul bolnav de cancer care se credea "monstru"

23 iunie 2016 16:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

Gabriel avea șapte ani atunci când copilăria lui a luat o turnură neașteptat de dureroasă. A aflat că are cancer la creier, iar întreaga lui viață a atârnat din acea clipă de un fir de ață. Deși a reușit să scape de teribila boală, Gabriel a rămas cu o cicatrice urâtă care îl va urmări mereu. Pentru a-l face să se simtă mai bine, tatăl lui a luat o decizie radicală.

În 2015, Josh Marshall a fost devastat de vestea că Gabriel, fiul său care acum are 8 ani, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer la creier. Pentru ca puștiul să poată fi salvat, acesta a fost supus la o serie de tratamente și chiar la operație, pentru ca medicii să-i îndepărteze cea mai mare parte din tumoare, notează Mirror.

Au trecut nouă luni de când băiețelul se simte bine, iat tratamentul dă roade, însă cicatricea care i-a rămas în urma intervenției chirurgicale l-a făcut să se numească "monstru" de unul singur. Când a auzit un astfel de cuvânt dur, Josh a luat o decizie pe care nu mulți ar lua-o. Pe cât de creativă, pe atât de dureroasă a fost maniera lui de a-și sprijini odorul. Și-a făcut un tatuaj care imită chiar cicatricea lui Gabriel. "Dacă oamenii vor să se holbeze la el, se pot holba la amândoi", a declarat Josh Marshall.

Mai multe