Ce a pățit o femeie care a publicat poze nud cu fosta ei soție

1 septembrie 2016 12:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

După ce dragostea se duce și cuplurile se destramă, un partener rănit face tot ce-i stă în putință pentru a-i demonstra celuilalt că a pierdut ceva bun sau pentru a-l întârzia în încercarea de a-și reface viața amoroasă. Chiar așa a gândit și o femeie aflată într-un parteneriat lesbian timp de șase ani.

Alissia Wright (32 de ani) a folosit rețelele sociale pentru a publica poze nud cu fosta ei soție, pentru a o împiedica pe aceasta să se implice într-o altă poveste de dragoste. Alissia a umplut Instagramul cu imagini explicite și a folosit cuvinte cheie defăimătoare. Fosta parteneră  a dat-o în judecată, iar Wright, mamă a doi copii, s-a trezit cu un ordin de restricție pe trei ani și 30 de zile pe care să le petreacă într-un program care să-i corecteze comportamentul deviant, notează Mirror.

Victima i-a anunțat pe cei de la Instagram că i s-a încălcat dreptul la intimitate, iar compania a scos prima poză publicată. Cu toate acestea, Alissia a continuat să mai adauge și altele. Ba mai mult, a etichetat mai multe persoane în imaginile respective, doar pentru a fi sigură că vede cât mai multă lume.

Mai multe