Ce bună e o bălăceală înainte să îţi iei zborul

14 octombrie 2017 19:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Câţi dintre voi nu au regretat că au trebuit să stea ore în şir pe aeroport la finele concediului, în loc să facă o ultimă bălăceală înainte de a reveni la serviciu?

Pe aeroportul Internaţional din Punta Cana, Republica Dominicană, pasagerii VIP vor avea parte de răsfăţul vieţii lor. Şi asta pentru că au început amenajările la o piscină de lux. Zona de relaxare pentru bogătaşi va fi inaugurată în decembrie şi este creaţia arhitectului Antonio Segundo Imbert. Purtătorul de cuvânt al aeroportului a explicat că piscina face parte dintr-un program mai amplu de modernizare care a început acum cinci ani. Scopul final este acela de a atrage cât mai mulţi turişti VIP şi de a le oferi facilităţi care nu se regăsesc pe alte aeroporturi din lume. Piscina se află foarte aproape de terminal şi este despărţită de aeronave doar printr-un perete de sticlă securizată.

“Aeroportul Internaţional din Punta Cana este primul aeroport din Caraibe care are o piscină destinată călătorilor. Accesul la zona de relaxare se realizează pe baza biletului de călătorie şi a cardului Priority Pass oferit clienţilor fideli”, a declarat purtătorul de cuvânt. Pe lista vedetelor care au trecut prin acest aeroport în ultimul sezon estival îi amintim pe Jay Z, Beyonce, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez.

Mai multe