Ce cruzime din partea unei mame! Și-a legat copilul de scuter și l-a târât pe asfalt

20 ianuarie 2018 13:42   Fapt divers
Ultima actualizare:

Dovadă de cruzime de nedescris din partea unei mame din China. Femeia și-a pedepsit băiețelul legându-l de scuter și târându-l ușor pe asfalt, ca pedeapsă că i-ar fi furat vreo 250 de euro și n-a spus ce a făcut cu ei.

Așa metodă de „educare” se întâlnește destul de rar, dar nu sunt inexistente, din păcate. Mama inconștientă a fost oprită din gestul său strigător la cer de o trecătoare, care a filmat-o în timp ce-și tortura copilul.

Incidentul s-a petrecut în provincia chineză Yunnan, după cum relatează The Sun, iar totul a plecat de la faptul că băiețelul i-ar fi furat în jur de 250 de euro, care ar fi aproape întreaga leafă lunară a tatălui. Când a fost luată la întrebări de trecătoare, femeia și-a motivat fapta spunând că vrea să-i dea o lecție pentru ce a făcut. A mai spus, cu seninătate, că îl trăgea pe asfalt cu scuterul de vreo trei zile, până când îi va da banii înapoi sau îi va spune ce a făcut cu ei.

În imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare se poate vedea cum copilul este practic imobilizat, cu mâinile strâns legate cu o sfoară și legat apoi de scuterul electric. Incidentul a stârnit un val de indignare în mediul online, nici măcar un animal nu ar trebui tratat astfel, d-apoi o ființă umană.

Cazul a fost recepționat de polițiști, dar nu se știe dacă a fost recuperată presupusa sumă de bani (nici nu se știe dacă au fost într-adevăr furați).

Mai multe