Ce dementă! Te învaţă cum să te fardezi ca o sclavă. "E dureros ce ai făcut"

25 septembrie 2017 20:34   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie care publică pe Internet articole despre ritualuri de înfrumusețare și sfaturi despre modă a primit numeroase mesaje negative după ce a făcut un tutorial despre cum doamnele se pot îmbrăca, pentru sărbătoarea de Halloween, precum niște sclave.

Machiajul poate reprezenta o unealtă puternică în ceea ce privește schimbarea de look, dar dacă este folosit necorespunzător poate aduce injurii unor persoane.

Acesta a fost cazul Percem Akim care a ofensat întreaga comunitate afro-americană u un videoclip pe care l-a încărcat pe Internet. Potrivit independent.co.uk, ea a dorit să le învețe pe doamne cum să obțină un look asemănător celui avut de o sclavă. Și-a închis nuanța pielii cu ajutorul fondului de ten și și-a desenat cicatrici pe față. A adăugat o eșarfă, pentru a completa imaginea . Desigur, internauții au fost indignați de gestul ei și i-au adresat critici. “Este foarte deranjant ce ai făcut! Este dureros pentru unele persoane, nu este în regulă deloc!” , a scris o utilizatoare revoltată.

Observând reacțiile negative, Akim a decis să șteargă videoclipul și să blocheze comentariile, apoi și-a modificat gradul de confidențialitate al profilului de Instagram.

Mai multe