Ce dezvăluie poziția sexuală preferată despre iubitul tău

7 martie 2017 14:24   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sigur ai observat că în momentele intime partenerul tău folosește mai des o anumită poziție sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Descoperă ce spune poziția sexuală preferată despre el!

Femeia mereu deasupra

 Bărbatul care-și iubește partenera și vrea să o vadă mereu fericită, îi va lăsa mână liberă și în intimitate. Bărbatul care-și lasă partenera să controleze actul sexual este cel care pune plăcerea ei peste nevoia lui. Este încrezător în abilitățile sale de amant, mai ales că știe că poate oricând să-și domine partenera în pat. 

Poziția misionarului

 Despre bărbatul care preferă această poziție clasică se spune că este puțin nesigur sau are nevoie de o asigurare pe care o poate vedea doar pe fața parteneri sale. Poate fi însă și o persoană căreia îi place controlul în timpul actului sexual, iar poziția misionarului i-o oferă. Întrucât partenerii stau față în față, este o poziție intimă, care poate indica că el este mai romantic din fire, însă fără spirit de aventură.

Află ce spune poziția sexuală preferată despre partenerul tău pe clickpentrufemei.ro. 

Cele 5 poziții sexuale pe care femeile le urăscDe ce să nu faci sex cu un bărbat atrăgător?

Mai multe