Ce disperat! S-a suit la 25 de metri să tragă o ţigară

26 martie 2016 20:59   Fapt divers
Ultima actualizare:

Scene tragi-comice în oraşul Seattle, SUA! Un bărbat, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, s-a urcat în vârful unui copac sequoia, la 25 de metri înălţime.

Marţi, 22 martie , în jurul orei 11.00, individul a paralizat circulaţia oraşului, cerând un singur lucru: ”Daţi-mi un pachet de ţigări Camel!” ”Omul din copac”, cum a fost supranumit, a ţinut cu sufletul la gură întreaga planetă timp de 25 de ore.  Phoenix Jones, un supererou american, a propus să i se ofere ţigări, mâncare şi bere.

Poliţia a respins propunerea, pe motiv că individul nu avea nevoie decât de îngrijire medicală. Omul a aruncat cu un măr, coji de portocale şi ramuri de copac în echipele de salvare. Nu şi-a exprimat nici o revendicare şi a respins orice ajutor. În orice clipă ar fi putut să cadă şi să se facă praf. A fost adusă o macara pentru a intra în contact cu el. În cele din urmă, abia a doua zi, după ce i s-a dat pachetul de ţigări solicitat, omul a coborât în siguranţă. Poliţia l-a dus, pentru un control psihiatric, la Harborview Medical Center.

Mai multe