Ce faci când dragostea nu este reciprocă?

8 aprilie 2019 9:48   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cuplurile care reușesc să își găsească echilibrul se bucură de o relație puternică și sănătoasă. Totuși, aceste cazuri sunt mai rare, iar unii au parte de despărțiri care lasă urme adânci și din care nu rămân cu nimic.

La un moment dat, unele femei constată faptul că bărbatul de lângă ele nu merită nici sentimentele pe care aceastea le investesc și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care nu știu să răspundă dragostei din cauza faptului că se iubesc mai mult pe ei înșiși.

O relație fericită presupune doi oameni care iau, dar și oferă, în mod egal. Este vorba despre timp, dragoste, resurse și spațiu. Dacă cel de lângă tine îți ia toate acestea, dar nu ți le oferă la rândul lui, este clar că nu te merită. De cele mai multe ori, îți arată cât de fericit este alături de tine doar pentru a te încuraja să continui cu acest comportament, dar nu depune niciun efort pentru a te răsplăti.

Este mai bine să te îndepărtezi de partenerul tău dacă nu îți demonstrează că și el ține la tine, pentru că va ajunge să te șantajeze emoțional doar ca să te țină lângă el.

Mai multe