Ce ne recomandă specialiștii cu privire la tunsorile care se poartă în acest an

23 august 2020 22:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Unii bărbați sunt binecuvântați cu păr facial care le completează perfect aspectul și imaginea generală. În timp ce o parte dintre acești bărbați aleg să se radă zilnic, există mulți bărbați care preferă să poarte o barbă mai spectaculoasă. Iată ce ne recomandă specialiștii cu privire la tipurile de tunsori care se potrivesc perfect cu barba.

Chiar dacă anul acesta nu ne-am bucurat de cele mai senzaționale vacanțe, iată că acest lucru nu trebuie să ne împiedice din a fi atenți la aspectul nostru fizic ca și bărbați. 

Specialiștii ne-au împărtășit câteva sfaturi care ar putea ajuta pe oricine în alegerea unei tunsori potrivite fizionomiei și a bărbii pe care o purtăm.

  • Tunsoare zero

Mulți bărbați optează pentru a se rade pe cap din cauza subțierii podoabei capilare sau a unei linii inestetice a părului. Alții se rad pe cap pentru a nu-și crea prea multe bătăi de cap cu îngrijirea părului dar și pentru că multor femei le plac bărbații cu chelie și barbă. Un cap ras contrastează perfect cu o barbă bogată. Acest stil necesită o întreținere minimă și creează un efect maxim.

  • Tunsori scurte

Tunsorile scurte se potrivesc, în general, cu bărbile scurte, nu cu cele lungi și bogate, dar dacă vrei să optezi pentru o tunsoare scurtă, atunci alege un tip de tunsoare elegant și care arată îngrijit. O tunsoare tip fade, unde părul este tuns pierdut până la piele, va evidenția contrastul dintre părul lung de pe creștet și părțile laterale, iar o barbă bogată și bine îngrijită, va scoate în evidență această înfățișare tinerească.

  • Tunsori de lungime medie

Majoritatea tunsorilor de lungime medie se mulează bine fie că ai barbă, fie că te bărbierești zilnic. O tunsoare medie se potrivește perfect cu o barbă bogată și lungă, atât timp cât părul nu este prea gros și aspru. Cu toate acestea, dacă ai părul gros și aspru, dar dorești să abordezi o tunsoare de lungime medie, atunci este posibil să fie nevoie să creezi un echilibru, tăind puțin din lungimea bărbii. O tunsoare de tip «dezordonată» executată pe un par de lungime medie va funcționa excelent cu o barbă bogată mai ales pentru cei care își doresc un aspect lejer.

  • Păr lung

Părul lung se potrivește foarte bine cu o barbă lungă și bogată care conferă un aer de masculinitate. Uneori, bărbații aleg să își lase părul lung pentru a compensa o barbă care crește inegal sau este prea rară. Dacă faci parte din ultima categorie, află că există mijloace prin care poți remedia acest neajuns. 

Mai multe