Ce să nu pui niciodată în salată!

7 noiembrie 2017 11:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

Salata este felul de mâncare ideal pentru persoanale care țin dietă, și nu numai. Prin consumul legumelor sub formă de salate obții doza zilnică necesară de substanțe nutritive esențiale. Însă,o salată perfectă poate fi distrusă prin adăugarea unor ingrediente care nu sunt sănătoase.

Pui la cuptor, tofu sau creveți

Aceste alimente adaugă calorii nedorite, plus că pot crește nivelul de zahăr din organism. Din  acest motiv, salata nu mai devine prietena dietei.

Tăiței crocanți sau tortilla

Mai bine mănânci o pungi de chips-uri. O jumătate de cană de tăiței crocanți sau de tortilla pot adăuga 120 de calorii, fără a menționa grăsimile pe care le conține. În schimb, poți opta pentru migdale, nuci, fistic sau alte produse bogate în grăsimi sănătoase.

Află ce să nu pui niciodată în salată pe clickpentrufemei.ro

Salata verde, aliatul organismului

Sosurile de salată, inamicii siluetei

Mai multe