Ce se ascunde, de fapt, în interiorul unei persoane care vorbește foarte încet. Explicația uluitoare a experților: „Explozia te uimește”

30 septembrie 2024 17:12   Fapt divers

Te-ai întrebat vreodată ce se ascunde în spatele unui persoane care vorbește foarte încet? Chiar dacă par calmi și tăcuți, realitatea este complet diferită, conform informațiilor oferite de specialiștii în comunicare.

Ce se ascunde în spatele unei persoane care vorbește încet

Persoanele care vorbesc pe tonuri joase sunt adesea etichetate ca fiind calme, pașnice sau tăcute, însă adevărul este cu totul și cu totul altul. Din nefericire, specialiștii spun că această atitudine ascunde un comportament agresiv.

„Omul care vorbește foarte încet este un agresiv-pasiv, într-un fel sau altul. Un om care vorbește foarte încet face niște jocuri de putere, periculoase. Sunt oameni care vorbesc foarte încet, special.

De ce? Ca să atragă atenția, ca să intri în jocul lor, și acolo te prind. Și aceasta poate fi considerată o formă de agresivitate pasivă”, a mărturisit Teodora Mețiu, trainer și speaker motivațional, la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii iThink.

„Au extrem de multă furie înăuntrul lor”

De asemenea, experta în comunicare a mai dezvăluit că bărbații care vorbesc încet sunt de obicei foarte agresivi, chiar dacă la prima vedere reușesc să impresioneze, în special femeile. Doamnele care se căsătoresc cu astfel de bărbați sunt orbite la început, însă pe parcurs își dau seama că partenerii lor de viață ascund un munte de furie în interiorul lor. Agresivitatea poate ieși oricând la suprafață, chiar dacă, aparent, aceștia par calmi și tăcuți. Se pare că ei poartă doar o mască, iar în spatele ei se ascund o mulțime de lucruri rele.

„Au extrem de multă furie înăuntrul lor. Și ei sunt calmi, calmi, până într-o zi în care explodează. Aparent, gestionează furia, până în momentul în care explodează. Și atunci sparge un pahar.

Dă cu pumnul în masă, aruncă cu pixul după cineva și explozia te uimește pentru că tu știi că ai luat un om blând, un om care te înțelege tot timpul”, a mai explicat Teodora Mețiu pentru sursa menționată mai sus.

Mai multe