Ce se întâmplă cu un hamburger McDonald's când torni cupru topit pe el

14 martie 2016 20:34   Fapt divers
Ultima actualizare:

De-a lungul anilor, s-au realizat zeci de experimente pentru a demonstra cât de nesănătoasă este mâncarea de la McDonald’s. Cele mai multe dintre ele au relevat că, oricât de mult timp ar trece, pur și simplu nu se strică și nu mucegăiește, ba chiar și gustul rămâne același ca în prima zi.

Iar dacă acest lucru tot nu a fost suficient să-i convingă pe clienții lanțului de restaurante să renunțe să le mai cumpere produsele, un nou experiment îi va lăsa pe toți cu gura căscată. Un internaut a vrut să vadă ce se întâmplă când toarnă cupru încins la 1085 de grade Celsius peste un sandviș Bic Mac. Rezultatul este de-a dreptul uimitor.

După cum se vede și în imagini, felia de pâine de deasupra este cuprinsă de flăcări, așa cum este și normal. Șocant este ce se întâmplă când carnea rămâne descoperită sub jetul de cupru încins la peste o mie de grade. Lichidul pur și simplu nu o afectează, ba chiar sare pe lângă. O bucată de carne normală ar fi izbucnit în flăcări, dovadă că cea comercializată la McDonald’s nu este nici pe departe ceea ce cred clienții că este.

Videoclipul a fost publicat la 10 martie, iar de atunci a strâns, deja, peste un milion de vizualizări. Cu toate acestea, nu se știe dacă imaginile sunt reale, întrucât unii utilizatori speculează că ar fi fost trucate. 

Mai multe