Cea mai ciudată înmormântare! Ce i-au făcut celui trecut în nefiinţă

14 martie 2016 15:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Odihnească-se-n pace! nu mai este doar o frază care să se refere la sufletul unei persoane decedate. Niște oameni din Puerto Rico au demonstrat că pot lua expresia la modul propriu. În cazul unui tânâr mort, apropiații au decis să nu-l așeze în coșciug, ci să-l pună în poziția șezut pe un scaun, cu ochii deschiși și cu o țigară în mână.

Un bărbat din Puerto Rico a avut parte de o înmormântare puțin spus deosebită. Fernando de Jesus Diaz Beato a murit la 26 de ani, după ce a fost împușcat mortal de15 ori în fața casei sale din orașul San Juan, notează Daily Mail. Decizia privind funeraliile surprinzătoare a fost luată de familia care a vrut ca el să arate la fel ca atunci când era în viață.

Picior peste picior, cu ochii deschili, îmbrăcat sport, cu ochelarii de vedere pe nas și cu o țigară în mână- așa "și-a primit invitații" Fernando. Una dintre surorile sale a motivat decizia familiei: "Am decis să-l îmbălsămăm exact așa cum era el, întrucât a fost o persoană mereu veselă, activă, și acesta este felul în care vrem să ni-l amintim pentru totdeauna."

Casa funerară din San Juan nu este la prima înmormântare atipică, ci la a noua astfel de ceremonie. Ceea ce este o premieră este faptul că decedatul a fost lăsat cu ochii deschiși, o surpriză chiar și pentru membrii familiei.

Mai multe