Cea mai ciudată nuntă! Mireasa şi-a făcut manichiura din cenuşa tatălui mort

6 octombrie 2019 19:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

A făcut tot posibilul pentru a împlini ultima dorinţă a tatălui ei! Britanica Charlotte Walton, de 26 de ani, din Stoke-on-Trent şi-a dorit enorm ca tatăl ei să o ducă la altar în ziua nunţii cu Nick, de 33 de ani. Cu toate că părintele a pierit între timp, ea şi-a împlinit visul.

Britanica Charlotte Walton a sperat până în ultima clipă că tatăl ei va trăi suficient de mult pentru a o conduce la altar, după ce a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer la prostată. Însă destinul a fost hain cu Mick Barber, care s-a stins din viaţă în luna aprilie a acestui an. Cu limbă de moarte, el i-a spus fiicei lui iubite că şi-ar dori enorm să o conducă la altar. Distrusă de pierderea părintelui, Charlotte i-a povestit verişoarei ei, Kirsty, care a fost ultima dorinţă a tatălui ei. Aceasta a venit cu ideea de a lua câteva grame din cenuşa lui Mick Barber şi de a le lipi de unghiile acrilice pe care mireasa urma să le poarte la nuntă. Zis şi făcut. ”Am fost dintotdeauna fata lui tata şi mi-am dorit enorm ca el să fie cel care mă duce la altar. Kirsty m-a ajutat enorm şi mi-a împlinit cea mai mare dorinţă şi, implicit, i-a făcut pe plac şi tatălui meu”, a declarat Charlotte pentru Daily Mail.

Mireasa a avut grijă ca în pozezle de nuntă să îşi arate inclusiv unghiile pentru ca toată lumea să ştie că în respectiva fotografie apare şi Mick Barber. Singura consolare a miresei rămâne aceea că tatăl ei a apucat să îi cunoască pe cei doi nepoţi ai săi, pentru că ea şi Nick au devenit părinţii a doi copilaşi înainte de nuntă. După nunta din 30 august 2019, unghiile au fost puse într-un cufăraş de bijuterii şi acesta a fost aşezat în camera de zi pentru ”ca tatăl lui Charlotte să poată veghea asupra casei”. Mirele nu a fost deloc deranjat de ideea lui Charlotte pentru că a fost foarte apropiat de socrul său. ”Jucau golf împreună şi ieşeau cu copii în parc ori de câte ori aveau ocazia. Nick este un soţ minunat şi tatăl meu l-a îndrăgit enorm”, a explicat Charlotte.

Mai multe