Cea mai păroasă femeie din lume și-a găsit jumătatea! Cum arată fata, după ce s-a ras

5 ianuarie 2018 12:18   Fapt divers
Ultima actualizare:

O adolescentă din Thailanda a fost catalogată Cartea Recordurilor drept cea mai păroasă femeie din lume. Fata s-a născut cu un sindrom rar care îi provoacă o pilozitate facială extremă. La scurt timp ce a ales să se radă și să-și arate adevăratul chip, ea și-a găsit jumătatea și s-a căsătorit.

Supatra Susuphan (17 ani), originară din Bangkok, Thailanda, a avut mult de suferit în copilărie, din cauza răutăților celor din jur, care râdeau de aspectul ei fizic. Colegii „fetița-lup” sau Chewbacca, aluzie la celebrul personaj extrem de păros, din franciza „Star Wars”.

Ea s-a născut cu Sindromul Ambras, denumit și sindromul vârcolacului, un dezechilibru genetic care afectează doar câteva zeci de persoane în întreaga lume. Chiar și așa, dovezile confirmă faptul că boala s-a manifestat încă din Evul Mediu. Sindromul se manifestă prin creșterea excesivă a părului, de la vârstă fragedă, aproape pe toată suprafața corpului, mai puțin pe mâini și pe tălpi. Precizează metro.co.uk.

Supatra a intrat în Cartea Recordurilor în 2010, dar de atunci, fata a încercat mai multe metode de a scăpa de părul de pe față, chiar și metoda laser, nu au avut niciun rezultat pe termen lung. Când toți credeau că destinul ei este pecetluit și că e total neatrăgătoare, o nouă știre despre ea a produs valuri de uimire. Supatra și-a găsit un băiat care o place și cu care s-a și căsătorit.

„Nu ești doar prima mea dragoste, ci ești dragostea vieții mele”, a scris ea pe o rețea de socializare, în descrierea unei imagini în care apare alături de sufletul său pereche. Tatăl Supatrei a declarat că viața ei s-a schimbat după ce fata a hotărât să se radă periodic, pentru a-și arăta adevăratul chip.

Mai multe