Cel mai neobișnuit apel primit de poliție: "Grinch încearcă să îmi fure Crăciunul"

21 decembrie 2017 7:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este un fapt știut că cei mici au o imaginație bogată și spun tot felul de perle spre amuzamentul adulților. Un băiețel de cinci ani, care locuiește în SUA, ar putea primi o diplomă de creativitate după c a reușit să pună pe jar membrii poliției cu un apel telefonic la 911.

Un băieţel în vârstă de cinci ani din statul american Mississippi a telefonat la serviciul de urgenţă pentru a anunţa că Grinch intenţionează să fure Crăciunul. În urma apelului, poliţia a intervenit şi a operat o ''arestare'', relatează UPI, citat de Agerpres. TyLon Pittman a urmărit un fragment din filmul fantastic pentru copii ''How the Grinch Stole Christmas'' ("Cum a furat Grinch Crăciunul") şi a decis sâmbătă să ceară ajutorul departamentului local de poliţie din Byram pentru a-l opri pe personajul să comită o infracțiune care ar aduce nefericirea a milioane de copii din întreaga lume. Copilul a vorbit cu un operator al serviciului de urgență căruia i-a explicat gravitatea faptelor lui Grinch. Pentru a nu strica bucuria pe care o resimte copilul la gându că a luptat împotriva forțelor malefice, apelul nu a fost catalogat drept o glumă, și un echipaj s-a deplasat la fața locului pentru a-l captura pe Grinch.

 'L-am întrebat  ce ar face dacă l-ar vedea pe Grinch, iar el a spus că ne-ar suna şi ne-ar ruga să venim să-l ducem la închisoare. Aşa că am făcut cercetări şi l-am găsit'', a declarat ofiţerul de poliţie Lauren Develle. În cursul aceleiași zile, membrii poliției l-au arestat pe răufăcătorul verde și i-au acordat lui TyLon un premiu special pentru curajul de care a dat dovadă. Șeful secției de poliție i-a oferit o păpușă cu chipul lui Grinch pentru a-i aduce aminte micuțului de eveniment și a declarat că "cel care a salvat locuitorii orașului de la distrugere" a fost chiar TyLon.

Mai multe