Cel mai tare chef! Un căţeluş îţi prezintă cea mai bună reţetă de bruschete VIDEO
Crusoe, un căţeluş teckel deghizat într-un iscusit bucătar italian, îţi arată modul de preparare a celebrelor bruschete.
Simpaticul căţeluş prezintă reţeta în mai puţin de patru minute. La capitolul îndemânare mai are de lucru, dar mânuieşte cuţitul mai bine decât mulţi dintre concurenţii Master Chef.
În jachetă de chef, el explică cum trebuie tăiată pâinea, numai chiabata. Apoi toarnă ulei peste pâine şi o pune pe grătar. "Nu o gătiţi prea mult", avertizează el.
Şi când vine vorba de roşii, el are sfaturi preţioase: "trebuie să miroasă a roşii. Nu le tăiaţi prea mici, or să fie apoase pe urmă".
Adaugă nişte busuioc, sare şi piper, nişte ulei de măsline, iar bruschetele sunt gata.
"Despre asta e bucătăria italienească: efort minim, efect maxim", spune simpaticul chef în timp ce se uită cu poftă la farfurie.