Chetă pentru bărbatul care nu are telefon și se holbează în ale altora

24 iunie 2017 11:03   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost surprins în repetate rânduri uitându-se concentrat în telefoanele oamenilor din metrou. Mai multe imagini au fost publicate pe Twiteer, făcând deliciul internauților care vor să îi cumpere bărbatului propriul telefon.

Bărbatul a fost surprins de oamenii din metrou în timp ce se uita în telefoanele călătorilor care se aflau lângă el. Contrariat și uimit parcă de ceea ce vedea pe ecranele telefoanelor călătorilor, bărbatul a ajuns viral pe Twitter, internauții amuzându-se de expresiile faciale ale acestuia.

Voit sau nu, cu toții aruncăm ochiade în telefoanele oamenilor care se află în metrou lângă noi, însă acest om și-a făcut un obicei din asta. Una dintre multele imagini publicate în mediul online arată cum băiatul de lângă bărbatul de culoare și-a dat seama că acesta îi urmărește activitatea de pe telefon și și-a schimbat poziția. Ce credeți, bărbatul nostru și-a schimbat-o și el, astfel încât să nu piardă nimic.

Imediat ce s-a plictisit de telefonul tânărului, acesta și-a schimbat locul pentru a surprinde și alte lucruri de pe telefoanele celorlați călători. La un moment dat, mulți s-au întrebat dacă bărbatul are vreo destinație la care să ajungă cu metroul sau pur și simplu se plimbă ca să vadă ce se petrece în lumea virtuală.

Mai multe