Cine-l prinde îl mănâncă! Mireasa şi-a făcut buchet din gogoşi

21 septembrie 2017 15:49   Fapt divers
Ultima actualizare:

Buchetul de mireasă clasic e istorie! Acum se poartă cel din hârtie, scoici, fructe, jeleuri şi cu siguranţă cel mai inedit este cel cu gogoşi. Da, aţi citit bine! Nu doar inedit, ci şi delicios.

Îţi lasă gura apă când te uiţi la buchetul ei de mireasă. Paige Kirk din Australia poate prinde podiumul dacă s-ar face un top cu cele mai ciudate buchete de mireasă.

Tânăra a purtat o rochie albă superbă, iar în mână a ţinut un buchet delicios, făcut din gogoşi “îmbrăcate” în ciocolată albă. Şi nu doar ea, ci şi cele trei domnişoare de onoare.

Paige s-a înscris la un concurs organizat de “Dessert Boxes”, o gogoşerie din Sydney. Aceştia au vrut să premieze o viitoare mireasă cu un buchet ieşit din tipar. “Am vrut să înlocuim clasicele flori cu nişte gogoşi delicioase. Este primul nostru buchet şi a creat isterie în mediul online”, a declarat patroana gogoşeriei.

La concurs s-au înscris peste 300 de domnişoare, dar norocoasa a fost Paige. Tânăra a fost încântată de buchetul ei şi la fel de bucuroasă trebuie să fi fost şi cea care l-a prins.

Mai multe