Concurenta de la „Insula Iubirii”, complet goală! Poze de infarct

7 august 2017 14:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

O concurentă de la ”Insula iubirii” din Marea Britanie a băgat în boală bărbații după ce a pozat complet goală pentru o revistă. Jessica Shears (24 de ani) a fost mai mult decât bucuroasă să se arate în toată splendoarea, mai ales că are un trup senzațional, la care nu poți găsi niciun defect.

Jessica Shears s-a dezbrăcat complet și a avut parte de o ședință foto, puțin spus îndrăzneață, pentru revista SIXTY6. Aceasta și-a etalat cu nonșalanță dotările  tunate cu care face furori în rândul bărbaților și atrage după sine și invidia femeilor.

Pentru a fi sigură că numele ei va rămâne multă vreme pe buzele masculilor, Jessica nu a stat pe gânduri și a renunțat la hainele care îi ascundeau formele de care este extrem de mândră și se înțelege și de ce.

Cu cât o privețti mai mult, cu atât ți-e mai greu să-i găsești vreun defect și asta pentru că nu are. Jessica se consideră o femeie perfectă din punct de vedere fizic, lucru confirmat și de bărbații care i-ar sta la picioare fără să clipească.

Culcată, pe spate, în picioare sau din profil, Jessica și-a făcut de cap și a încercat toate pozițiile. Pozele au fost cu atât mai apreciate cu cât fața inocentă cu ochii sclipitori intrau în contrast cu ipostazele și corpul său dezgolit.

Mai multe