Credea că are cancer, dar a avut o surpriză imensă la ecografie

1 mai 2016 18:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

A mers la doctor pentru că o durea burta, dar a avut parte de o surpriză după ce a fost consultată de medici. Sarah Senior avea ciclul normal și credea că nu are vreo problemă gravă, dar doctorul ei i-a recomandat o ecografie, de teamă că femeia ar putea suferi de cancer la ovare.

Mare i-a fost însă surpriza lui Sarah când asistentul a anunțat-o că e gravidă cu gemeni, în luna a cincea.

”Am zis că nu se poate. Făcusem deja două teste de sarcină și fuseseră negative", a povestit femeia, conform mirror.co.uk.

Sarah şi iubitul ei, Jason, se chinuiau de un an să mai facă un copil. Cei doi aveau o fetiţă, Rebecca, de 10 ani, iar Sarah mai avea un băiat, Harry, de 14.  

"Când le-am spus că sunt gravidă, Harry a spus instant că sunt tripleţi şi că se vor naşte de ziua lui". La o săptămână după, o altă ecografie a descoperit o a treia inimă: Sarah avea tripleţi. 

Aşa că Sarah şi Jason au început pregătirile: fiica Rebecca a ales numele de Lillie, Harry Mollie, iar cei doi părinţi numele Evie. Sarah a făcut o programare pentru o cezariană, pe 15 decembrie 2014. Cum însă nu era niciun pat liber în aceea zi, ea a ajuns să amâne naşterea pentru data de 16, ziua fiului ei. 

Cele trei fetiţe au venit pe lume cum era planificat şi au fost perfect sănătoase încă de la naştere: "Mollie e şefa şi plânge când nu e în centrul atenţiei. Evie e bătăiaosă, iar Lillie fie e foarte veselă, fie plânge, nu există cale de mijloc. E o nebunie veşnică în casă, dar nu am niciun regret. Am trei fiice frumoase".

Mai multe