Crimă bizară! Și-a ucis soția în timp ce făceau sex: "Am sufocat-o cu penisul"

10 mai 2017 8:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Richard Henry Patterson (65 de ani), acuzat că și-a ucis soția, Francisca Marguez, se apără și susține că este nevinovat deoarece femeia s-ar fi sufocat în timp ce-i făcea sex oral. Pentru a-și dovedi nevinovăția, bărbatul vrea să le arate judecătorilor organele sale genitale, pentru a-i convinge.

Bizara crimă a avut loc în Florida (Statele Unite), iar mărturiile acuzatului, apărat de un avocat, i-au cam pus pe judecători pe gânduri. Patterson este acuzat de crimă de gradul doi, după cum precizează Daily Star.

Avocatul său a cerut judecătorilor să i se permită clientului său să le arate organele genitale pentru a dovedi că ar fi putut să o sufoce pe soția sa din greșeală în timpul sexului oral.

Se pare că Patterson și Francesca deveniseră un cuplu timp de patru luni, până când trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit în apartamentul său. Poliția a găsit trupul Francescăi întinsă pe pat, iar lângă ea, un săculeț plin cu prosoape de hârtie pătate de sânge și lichid seminal.

Medicii legiști nu au putut găsi cauza exactă a morții femeii din cauza stării de descompunere foarte avansată în care se afla în momentul în care a fost adusă pentru examinare.

Mai multe