Cruzime incredibilă. Cum și-a «plimbat» un tată fiica prin supermarket

22 septembrie 2016 9:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

Se spune că părinții știu cel mai bine cum să-și crească odraslele, dar în unele cazuri, se ajunge la violență și cruzime.

Poliția din Cleveland Ohio investighează un caz de agresiune asupra copilului, după ce un bărbat a fost fotografiat în timp ce își „plimba” fetița de păr prin supermarket.  Imaginile au fost găsite de către jurnaliștii publicației Metro, după ce au fost publicate pe Facebook, luni (19 septembrie), de o martoră la eveniment, Erika Burch.

„Avea părul ei învășurat în jurul mânerului și o trăgea după el! Ea îl implora să se oprească! Spunea «Te rog, oprește-te, promit că nu mai fac, te rog, oprește-te»”, a relatat femeia. „Am scos telefonul, am făcut pozele și apoi i-am spus să dea drumul părului fetiței! Mi-a zis să-mi văd de treabă! Am zis că nu. În acest moment, această fetiță este treaba mea și tu trebuie să-i dai drumul la păr! El a zis «Eu am crescut bine-mersi!»”, a mai povestit Erika.

În plus, femeia a explicat că un ofițer de poliție la fața locului a refuzat să intervină, pentru că fetei nu îi căzuse părul ca urmare a fi fost tras și nu existau semne de învinețire. Acesta ar fi declarat că „bărbatul are dreptul să-și disciplineze copiii”, potrivit spuselor Erikăi.

Ulterior, Poliția din Cleveland a pornit o investigație în acest caz. „Departamentul de Poliție din Cleveland a primit numeroase apeluri în ceea ce privește un copil care a fost tras de păr, aseară (luni, 19 septembrie, n.r.) la Wal-Mart-ul din Cleveland. Vrem să asigurăm comunitatea că acest caz este investigat în prezent de Divizia noastră de Detectivi. A fost contactat și Serviciul pentru Protecția Copilului, conform politicilor noastre, și investighează, de asemenea, cazul. O investigație comună a ambelor agenții se află, în prezent, în desfășurare”, au scris reprezentanții Departamentului, pe Facebook.

Mai multe