Cu sânii în prim-plan la un anunț de vânzare a unei canapele

24 iunie 2016 19:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

Jessica O’Brien (25 de ani) a vrut să-și vândă canapeaua de care se săturase și a ales Internetul pentru a-și face public anunțul. Nimic anormal până aici, doar nu ar fi prima persoană care apelează la serviciile rapide ale Internetului pentru a scăpa de obiectele pe care vrea să le vândă. Însă nu toți oamenii reușesc să atragă atenția în maniera în care a făcut-o tânăra britanică.

Femeia din Manchester a publicat într-un grup de Facebook câteva fotografii ale colțarului pe care voia să-l vândă cu 300 de lire. Numai că a făcut o gafă, care nu doar că a făcut-o celebră, dar a și bucurat ochii multor bărbați care se aflau pe grupul cu pricina, notează The Sun. Blonda care lucrează într-un centru de înfrumusețare a încărcat pe Internet o imagine în plus. Nu cu obiectul pe care l-a scos la vânzare, ci cu sânii ei imenși. În poză, sfârcurile sunt și ele vizibile, dar și cerceii care le străpung.

Cele mai multe fotografii de pe pagina de socializare a englezoiacei sunt cu accent pe sânii ei mari, dar nu se aștepta nici ea ca un click dat în plus să o transforme în ținta ironiilor celor de pe grupul de Facebook. Unul dintre bărbații bucuroși de priveliște a scris: "Am crezut că am băut prea mult, dar nu, sânii erau sigur acolo."

Mai multe