Culmea! Au operat pitonul ca să recupereze adidasul

28 martie 2018 12:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ce te faci dacă animalul de companie, care nu latră ci sâsâie, îţi înghite adidaşii preferaţi? Simplu: pui mâna pe telefon şi suni la veterinar. Cu siguranţă găseşte el o soluţie să împace pe toată lumea. Exact asta i s-a întâmplat unui australian zilele trecute şi s-a dus cu pitonul la clinică.

Doctorul Josh Llinas de la clinica veterinară Greencross Jindalee, din Mount Ommaney, a încremenit când s-a trezit cu un pacient lung de 1,5 metri. Când a aflat că reptila a înghiţit un pantof de firmă doctorul a cerut rapid o radiografie. Zis şi făcut. Pitonul a fost întins cât era de lung la tomograf şi scanat din toate unghiurile. Odată descoperită problema, doctorul a găsit şi soluţia: „La cuţit cu el!” şi pitonul a fost dus în sala de oepraţie. Anestezistul a avut ceva de furcă pentru că pacientul nu înţelegea ce i se întâmplă şi se încolăcea pe mâna acestuia.

În cele din urmă pitonul a dormit. Doctorul Josh Llinas a luat bisturiul şi i-a deschis burta. A recuperat adidasul mărimea 42 şi l-a informat pe proprietar că obiectul recuperat nu va mai putea fi purtat niciodată. Asta a fost vetea proastă. Vestea bună e că pitonul se va înzdrăveni într-o săptămână şi va putea reveni la casa lui. Nu de alta, dar i-a mai rămas un adidas de mâncat...

Mai multe