Culmea prostiei. Dealer de droguri a sunat la poliție să anunțe că i s-a furat cocaina

20 iulie 2017 17:26   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un traficant de droguri a sunat la poliția din Florida pentru a anunța că din mașina lui i s-au furat o pungă de cocaină și o anumită sumă de bani. Polițiștii au găsit cocaină tot în mașina sa, împreună cu mai multe ustensile pentru fumat, iar bărbatul a fost arestat pentru posesie și vânzare de droguri.

Poliția din Florida a anunțat că un bărbat care a precizat că este traficant de droguri a sunat pentru a sesiza că din mașină i-a fost furată o cantitate de cocaină, relatează fox6now.com.

"Blackmon i-a spus polițistului care a răspuns apelului că cineva i-a spart mașina când era parcată pe Ed Street, la n. 400, și i-a furat 50.000 de dolari și un sfert de uncie, echivalentul a 28 de grame, de cocaină dintr-un compartiment", a precizat poliția din florida pe pagina de Facebook a secției.

Polițiștii care au răspuns apelului au fost surprinși să găsească, pe bordul mașinii celui care sunase la poliție, drogurile reclamate „furate”. Potrivit agenților, bărbatul a fost identificat la scurt timp în persoana lui David Blackmon, în vârstă de 32 de ani.

"Ajutorul de șerif a găsit cocaina în același loc. De asemenea, el a găsit o pipă pentru crack, o formă de cocaină care poate fi fumată, pe jos și o cantitate de crack lângă cocaină într-o consolă din bord. Banii nu au fost găsiți", a mai precizat poliția.

Blackmon este acuzat de posesie de cocaină și posesie de echipamente destinate consumului de droguri.

Mai multe