Cum a ajuns falit un bărbat dependent de... botox și frumusețe!

3 iulie 2016 12:21   Fapt divers
Ultima actualizare:

Despărțirea de iubită poate avea efecte dramatice pentru unii bărbați. Unii își îneacă amarul în băutură, alții... devin dependenți de frumusețe!

Asta i s-a întâmplat lui Ryan Staveley. După 12 ani de relație, iubita lui i-a dat papucii. Drept urmare, Ryan s-a gândit că trebuie să arate ca cel mai frumos bărbat din lume, așa că a ajuns să plătească și 1000 de lire sterline pe lună pentru a se menține în formă. Narcisismul l-a băgat, însă, în faliment. 

Cosmeticele, hainele, injecțiile cu botox și cele pentru bronz l-au dus pe Ryan Staveley la sapă de lemn. Are datorii de peste 22,000 de lire sterline la mai multe magazine de renume. Susține, însă, că despărțirea de iubită i-a distrus încrederea în sine.

„Până atunci nu m-am gândit niciodată la mine. Totul făceam numai pentru ea. Munceam sase zile pe săptămână ca să avem un acoperiș deasupra capului. Nu am băut o dată în viața mea! După ce ne-am despărțit mi-am dorit o viață plină de glamur. Am început să muncesc din plin ca să arăt perfect pentru a-mi găsi o nouă iubită și pentru a începe o carieră în modelling.”

A început să aplice o tehnică antică chinezească pentru a-și micșora piciorul de la mărimea 40-41 la 37-38. Picioarele lui de clovn, așa cum le-a descris, nu se potriveau pantalonilor croiți tailored. A sfârși prin a și le mutila. „Mi-am sacrificat alimentația, totul, mergeam pe jos 4 kilometri, făceam totul pentru a avea bani de cosmetice.” Într-un final, bărbatul și-a dat seama că atenția lui era concentrată asupra modului cum arăta în exterior și nu a băgat de seamă echilibrul său interior.

Pas cu pas, a început să găsească soluții pentru a depăși impasul financiar. Concluzia? „Sunt mai fericit acum cu ceea ce fac!” 

Mai multe