Cum a reușit un copil să blocheze telefonul mobil al mamei pentru 47 de ani

6 martie 2018 19:24   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un copil de doar doi ani a reușit să blocheze telefonul mobil al mamei sale după ce a introdus de mai multe ori o parolă greșită. A făcut însă de atâtea ori acest lucru, încât iPhone-ul urma să stea blocat timp de 47 de ani.

A fost pățania unei mame din China, care își lăsa copilul să se uite pe telefonul ei la videoclipuri educaționale. O clipă de neatenție, iar când a vrut să-și folosească mobilul, a observat că telegonul era blocat pentru 25 de milioane de minute pentru că a fost introdusă greșit parola, de mult prea multe ori, relatează South China Morning Post.

Problema nu a rămas însă fără rezolvare: „Nu puteam totuși să aștept 47 de ani să le spun nepoților că tatăl lor a făcut o greșeală”, a mărturisit amuzată mama copilului. Ea și-a dus smartphone-ul la un tehnician Apple din Shanghai care i-a arătat cum să-și reseteze sistemul de operare și să-și reinstaleze aplicațiile.

Cazul acestei mame nu este singular. În China, sunt utilizatori care și-au blocat telefonul și pentru 80 de ani, tot din această cauză.

Mai multe